Повечето жени в днешно време предпочитат да заменят високите токчета за удобни кецове. Има обаче известни личности, които се чувстват в свои води, само ако са на поне 10 сантиметра от земята. Вижте четири звездни дами, които непрекъснато демонстрират тези свои предпочитания.

Снимка 349852

Източник: GettyImages

Типичен пример е Лейди Гага, която развива репутация на любов към високите обувки. Поп звездата рядко е без токчета на краката си, независимо дали позира на червения килим, пее по време на концерт или е някъде на екскурзия.

Снимка 349857

Източник: GettyImages

Марая Кери е друга известна личност, която предпочита да гледа света от по-голяма височина. Почти винаги може да я видим с някой стилен тоалет, придружен от обувки на висок ток.

Снимка 349868

Източник: GettyImages

Докато Дженифър Лопес избира маратонки по време на тренировка, през останалото време певицата обича да носи обувки с висок ток. Тя дори работи с дизайнера Джузепе Заноти по колекция обувки специално за червения килим. Лопес най-често предпочита сандали на платформа, а понякога се спира и на ботуши.

Снимка 349875

Източник: GettyImages

Актрисата София Вергара обича винаги на бъде много стилна, а за да бъде постигнат този ефект, в повечето случаи се налага да си на високи токчета. Звездата на "Модерно семейство" си позволява да носи обувки с 15-сантиметров ток, разкрива Footwear News.