"Предлагам ви да посетите НамериНещоНово.орг." Това казва Иванка Тръмп на милионите безработни заради коронавируса американци през юли тази година. Сайтът е "отговорът" на Белия дом на пандемията, а отговорът на Иванка напомня на "Като няма хляб, да ядат пасти." Но ето че може и на нея да й се наложи да прибегне към този сайт.

Снимка 498410

Източник: GettyImages

Какво ще прави "първата дъщеря", след като баща й вече не е президент? Това е въпросът, който си задават от The Guardian и предлагат няколко варианта за бившата съветничката на президента по въпросите за "образователно и икономическо овластяване на жените."

Иванка би могла да се върне в Trump Organization, макар че в момента тя е под прицела на манхатънската прокуратура, които провежда мащабно финансово разследване.

Снимка 433750

Източник: GettyImages

Друг вариант е едноименният й моден бранд, който обаче тя изостави през 2018 г. в полза на Белия дом. Още година по-рано обаче веригите Neiman Marcus и Nordstrom се отказват да продават Ivanka Thrump заради недобри продажби.

Според светското издание ОК! първата дъщеря, както и цялата фамилия Тръмп, са получили апетитни оферти за телевизионни риалити шоута. "Най-големият интерес е към Иванка, тя дори има предложение от Dancing With The Stars.

Според The Guardian не е малко вероятно Иванка Тръмп да остане в политиката. Тя сама се е определила като тръмпо-републиканец, а друга щекотлива тема, по която е взела отношение, са абортите. "Аз съм за живота и против абортите."

Каквото и да реши, Иванка не е заплашена от глад и бедност като милони други безработни. В данъчната си декларация за 2019 г. Тя и съпругът й Джаред Къшнър са обявили доход между $36 151 214 и $157 020 085.