Голяма част от постъпките на семейство Тръмп щяха да са смешни, ако не бяха предимно нелепи и цинични. Нещо средно между трите е поредната новина, в която Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Къшнър са се държали като богоизбрани.

Според информация на Washington Post агентите от тайните служби, които са били изпратени да охраняват семейството по време на президентския мандат на Доналд Тръмп, не са имали право да ползват тоалетните в дома им.

"Инструкциите са била да не ползват нито една от шестте тоалетни в дома на дъщерята на президента и неговия зет," се казва в репортажа. Там се допълва, че месеци наред агентите са обикаляли съседни къщи, включително тези на Барак Обама и на вицепрезидента Пенс, за да се облекчат.

Американските данъкоплатци са платили за тази прищявка на Иванка и Джаред. "От септември 2017 г. федералното правителство плаща по 3 хил. долара на месец - повече от 100 хил. долара до днес, за наем на студио на приземен етаж с тоалетна в съседство на семейство Къшнър", пишат Washington Post.

От Белия дом отрекоха всичко това да е по желание на семейството и твърдят, че тайните служби са наели студиото "по свое желание".