Когато си успял да настроиш милиони хора срещу себе си, твърде вероятно е сред тях да е бившата ти съпруга. Май точно такъв е случаят с Ивана Тръмп, която беше помолена от списание People да коментира загубата на Доналд Тръмп в президентската надпревара в САЩ.

Снимка 504112

Източник: архив ЕПА

"Просто искам цялото това нещо да приключи веднъж завинаги. Наистина не ми пука", каза директно 71-годишната бизнесдама. "Той не умее да губи. Не обича да губи и ще се бие докрай със зъби и нокти."

Ивана споделя също, че няма търпение трите й деца от бившия й съпруг - Доналд-младши, Иванка и Ерик, да се изнесат от Вашингтон. "Искам да могат да живеят нормален живот. Нормален живот", натъртва майката.

Ивана с Доналд-младши (вляво) и Иванка (вдясно)

Източник: GettyImages

Ивана с Доналд-младши (вляво) и Иванка (вдясно)

Тя казва още, че тримата са се вълнували да участват в президентската надпрева, но сега "всичко свърши, слава богу". Колкото до това какво ще прави Доналд Тръмп, според Ивана той няма да се занимава с политика.

"Не мисля, че има особен избор. Да си отива в Палм Бийч, да играе голф и да си живее. Просто да признае, че е бил победен. Има достатъчно пари и места, където да живее и да се наслаждава на живота."