Кой би помислил, че от разпада на две толкова бляскави звездни двойки, може да се роди нова? Супермоделът Ирина Шейк и актьорът Брадли Купър отдавна не са заедно, но поддържат приятелски отношения и поделят грижите си за дъщеря им Леа. От тази година рапърът Кание Уест вече официално е разведен с половинката си - риалити звездата Ким Кардашиян.

Ким Кардашиян, Кание Уест, бракоразводното дело и как го приемат съпрузите

Как Ким и Кание преживяват раздялата

А сега накъде

Слуховете, че Кание Уест и Ирина Шейк имат нещо повече от приятелски отношения превзеха заглавията на световните медии, а ние сме повече от нетърпеливи да узнаем някакви подробности.

Те тръгнаха от сайта DeuxMoi и въпреки, че не са потвърдени, предизвикаха истинска буря. "Не съм сигурен, че излизане е точната дума. Между тях определено има нещо и със сигурност има интерес един към друг", коментира близки до двойката пред изданието.

Пътищата на Кание и Ирина са се пресичали и преди, пише Mirror. Супермоделът и рапърът се срещнаха за пръв път през 2010 година, по време на нейно участие в негов клип. Руската красавица е участвала и в ревю на неговия моден бранд по време на Парижката седмица на модата през 2012 година.

През последните седмици Ирина е била забелязана с тениска, проектирана от Кание Уест, в сътрудничество с Balenciaga, което веднага разпали въборажението на потребителите на социалните медии за близките им отношения.

Ирина Шейк, Брадли Купър и какво мисли моделът за споделеното родителство

Ирина, която може да се справя без мъже

Какво има да каже за Брадли Купър

Нито представителите на Кание Уест, нито на Ирина Шейк са коментирали слуховете, затова оставаме нащрек за повече подробности.