Мнозина продължават да спекулират дали Ирина Шейк и Брадли Купър са отново заедно. И повод за това дават семейните срещи, на които двамата неведнъж са засичани да излизат. А освен тях през годините те са се наслаждавали и на цели ваканции заедно.

Брадли Купър, Ирина Шейк и снимките, които породиха слухове, че са отново заедно

Заедно ли са отново Брадли Купър и Ирина Шейк

Романтика или просто приятелство

И въпреки че към момента няма конкретен отговор на въпроса дали Ирина Шейк и Брадли Купър пак са двойка, едно изглежда сигурно - дъщеря им Леа е на първо място и за двама им.

"Те никога не са спирали да се обичат и да се грижат един за друг. Обичат дъщеря си, както и това, че са семейство. Обичат и да прекарват времето си заедно и го правят все повече напоследък", издават източници на E! News за взаимоотношенията между бившите съпрузи.

Ирина Шейк и Брадли Купър се разделиха през 2019 г., две години след като се роди дъщеря им Леа.

Самата Ирина признава, че майчинството я е накарало да преосмисли начина, по който приоритизира задачите в личния и професионалния си живот. Затова сега за нея най-важно е семейството.

В последното си интервю за списание V Ирина Шейк разказва повече за това как с Брадли Купър отглеждат дъщеря си. Признава, че нямат бавачка, на която да разчитат за грижите за детето.

А решението им е явно съвсем разбираемо предвид признанието на модела, че да бъде майка е едно от най-удивителните неща. "Никога не съм си представяла, че ще се радвам и ще я обичам толкова много", разказва тя.

Но наред с майчинството Ирина Шейк продължава сериозно и да работи. Тя споделя, че обича и двете си занимания, а и е важно отсега да дава пример на дъщеря си за добра работна етика.

Ирина Шейк, Бети Пейдж и провокативната визия на модела

Най-провокативната фотосесия на Ирина Шейк

Когато руският модел влезе в кожата на Бети Пейдж

"Искам да отгледам жена и да я науча, както са ме учили баба ми и майка ми, че трябва да работиш много."