Миналата седмица бе даден стартът на втория сезон на "Ергенът", а за излъчените епизоди досега успяхме не само да се запознаем с участничките, но и набързо да се сбогуваме с две от тях.

"Ергенът", Евгени Генчев, какво се случи в епизод 3 и какво да очакваме от епизод 4 на романтичното риалити

Прегрупиране на лагерите, още една отпаднала и какво знаем за новия епизод на "Ергенът"

Какво стана в трети и какво да очакваме от четвърти епизод на шоуто

Паолина и Теодора не успяха да впечатлят Евгени достатъчно и затова не получиха рози. Сред дамите, които обаче успяха да го заинтригуват, бе Ирина Карабаджак.

Макар да му бе леко сърдита, че се е забавил да я покани на среща, тя все пак му направи и комплимент. Тепърва предстои да разберем как ще се развият нещата между тях, но пък от профила на Ирина разбираме какво я е подтикнало към предаването.

Тя пише, че през един горещ летен ден на миналата година е била подтикната от своя приятелка да се запише за кастинга за втория сезон на "Ергенът", защото така или иначе няма приятел.

Малко като на шега Ирина попълва анкетата, а след няколко месеца, докато е била в България след месеци пребиваване в Молдова, е получила и поканата да се яви на кастинг. Без много да му мисли, е приела.

Валерия Георгиева, "Европа без кожи" и каузата, която накара участничката от "Ергенът 2" да се съблече

Голата провокация на Валерия от "Ергенът 2"

Без дрехи, но с кауза

И определено не съжалява за това си решение, защото определя участието си в "Ергенът" като "най-яркото и запомнящо се изживяване в живота ми". Но Ирина прави и още нещо - призовава всички да не съдят участничките от първо впечатление, а да им дадат шанс. Разбира се, загатва и че интересните ситуации тепърва предстоят.