Всеки, който следи какво се случва около Илон Мъск, знае, че най-богатият човек на планетата е и доста ексцентричен. И то във всяко едно отношение.

Илон Мъск, Ксавие Алекзандър Мъск и промяната на името и пола на трансджендър дъщерята на милиардера

Трансджендър дъщерята на Мъск, която не иска да има нищо общо с него

Интересен развой на събитията

Мъск си има доста странности, като една от тях е, че е много активен в Twitter. В обичайни дни той публикува по няколко пъти и много рядко пропуска ден, в който да не е споделил какво мисли с последователите си.

Ето защо прави впечатление, когато спре да публикува. Според People, в края на миналата седмица Илон Мъск е сложил край на най-дългото си отсъствие от Twitter. Последно той е публикувал на 21 юни, като през следващите 10 дни е запазил пълно мълчание в социалната мрежа.

Но това се е променило в събота, 2 юли, когато най-после е решил да публикува. И разбира се, не става дума за само един туит, а няколко. От снимка с една от бившите си съпруги Талула Райли от Венеция до такава, отново свързана с Италия.

Илон Мъск, седемте му деца и какво знаем за тях

Децата на Илон Мъск, за които никой не говори

Ето какво знаем за седемте наследника на милиардера

Мъск сподели и снимка, на която се вижда, че заедно с тризнаците си - Кай, Саксон и Деймиън, е имал привилегията да се срещне лично с папата.