Надали за някого е изненада, че животът на Илон Мъск се върти около работата, компаниите и грандиозните му планове за човечеството. Е, понякога намира и време, което да прекара с половинката си Grimes и малкия им син X AE A-XII, а често съчетава и двете.

Илон Мъск, Starbase и призивът на милиардера за града, който създава

Мъск иска да сме му съседи

Идеите му нямат край

На Деня на жената милиардерът публикува снимка с любимата си от града, който строи покрай базата на SpaceX - Starbase. И най-вероятно единственият й начин да си получи цветята е бил да го посети точно там.

А на 2 август Мъск качи в профила си в Twitter снимка, която ни казва две неща - че следи изкъсо процеса по подготовка за изстрелване на космическия кораб Starship, както и че най-малкият му син е негов помощник в това начинание.

Снимката на баща и син на фона на гигантското творение на SpaceX събра стотици хиляди харесвания. Тя е поредното доказателство, че предприемачът е решен да повери своите велики планове на X AE A-XII, който да ги продължи.

Илон Мъск, Grimes и разчита ли половинката на милиардера на неговата издръжка

Разчита ли Grimes на парите на Мъск

Певицата отговори на коментарите по свой адрес

Още от съвсем малък момчето слуша разкази за Космоса и сме виждали на снимки с него книжки точно на тази тематика. И някак ни се струва невъзможно човек като Мъск, който гори в това, което прави, да не успее да запали искрата и в наследника си - за да е сигурен, че оставя света в добри ръце.