Неведнъж половинката на Илон Мъск - певицата Grimes, се оплака, че има доста тежка бременност. Направи го и в последното си интервю. В него тя разкри и малко повече за това как си представя двамата с милиардера като родители.

Вече в седмия месец, на Grimes й става все по-трудно, но продължава да работи и да се занимава с музика. Шегува се, че бебето вече е слушало доста техно от корема й и е сигурна, че възможно най-скоро ще го запознае с музиката, която създава. Най-малкото защото й се иска самата тя да я беше открила в по-ранна възраст.

Къде на шега, къде не, Клеър Баучер, както е истинското й име, казва, че ще праща често дете си с дядо му в гората, за да не стане прекалено разглезено. Явно за нея връзката с природата е важна...

От съществено значение е и свободата, която нестандартната двойка ще даде на наследника си, за да може сам да определи пола си. Те още не са обявили дали бебето е момиче или момче, вероятно точно по тази причина - не искат да му слагат етикет още преди раждането.

Бъдещата майка призна също, че е избрала и име, но всички, на които го е споделила, са го определили като ужасно. Причината - просто е прекалено "авангардно". Не че сме очаквали нещо друго, разбира се.

Снимка 465283

Източник: GettyImages

А докато очакваме раждането на това дете, за което със сигурност ще се говори доста, половинката на Мъск се оплака от връзката си със социалните мрежи, която й нанася голяма емоционална вреда, пише Business Insider.

Grimes, бременната приятелка на Илон Мъск и от какво се оплака

От какво се оплака бременната приятелка на Мъск

Не й е лесно

Всеки ден чете колко е грозна, глупава и досадна, затова смята, че трябва да има ясно разграничен между действителния и дигиталния живот. По тази причина тя представи своя аватар, който дори се появи вместо на нея на корицата на списание The Face.