Много хора се възхищават на Илон Мъск за смелостта, находчивостта и иновативността му. Но няма съмнение, че най-горда от успехите му може да бъде само жената, която го е родила.

72-годишната Майе Мъск е не само модел, автор и диетолог, но и най-големият фен на идеите и постиженията на своя син Илон. Тя бе на първия ред по време на изстрелването на ракетата Falcon 9 на Space X миналия уикенд и бурно аплодира успеха на сина си.

Майе публикува снимка с Илон и другите си две деца Кимбал и Тоска и написа, че всички те са горди и много радостни от успеха на космическата мисия

Тя качи и кратко видео, на което Мъск скача от щастие след изстрелването на ракетата. Сложи хаштаг #proudmom (горда майка) и заяви, че е много щастлива от това, че някой е успял да заснеме тази реакция на сина й. Тя определено го показва в различна светлина от тази, в която сме свикнали да го виждаме.

А поздравленията към майката на милиардера също не закъсняха. Мнозина отбелязаха нейния принос, защото тя е успяла да отгледа и възпита личност като Илон Мъск и да даде на света толкова много.

Майе Мъск, майката на Илон Мъск и как се отглеждат успешни деца

Как се отглеждат успешни деца като Мъск

Говори майката на милиардера

За Майе не е никакъв проблем, че синът й е много по-известен и успял от нея. А най-важното й призвание днес е това да бъде баба на 12 внучета, като последното попълнение в отбора е синът на Мъск и Grimes, който на галено тя нарича просто Х.