Актьорите често се нагърбват с какви ли не предизвикателства, само и само да получат желана роля. И Хю Джакман не прави изключение. На него му се е налагало неведнъж да тества издръжливостта и тялото си, за да изиграе през годините Върколака - супергероя от комиксите на Marvel.

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и как се забавлява семейството преди Коледа

Как се забавляват Хю Джакман и жена му

В парти настроение

Самият Хю Джакман признава в епизод на Who's Talking to Chris Wallace, че колкото и да е бил готов на почти всичко, стероиди никога не е взимал. Той споделя още, че обича работата си, както и героя на Върколака, но след като му е било обяснено какви са страничните ефекти, си е казал, че не обича Върколака чак толкова, че да си причини употребата на стероиди.

Хю Джакман обяснява също и как му се е получило да поддържа добра физическа форма. "Направих го по старата школа", казва той. А "старата школа" очевидно включва яденето на много пилешко месо.

"Казвам ви, ял съм повече пилета... Толкова съжалявам за всички вегани и вегетарианци и за пилетата по света", не крие актьорът.

Хю Джакман, Грейс Макнийл, психотерапия и проблемите от миналото, които актьорът иска да разреши

Травмата от детството на Хю Джакман, която го преследва

Как разрешава душевните си терзания актьорът

Нищо чудно и да му се наложи още веднъж да приложи добрите стари навици от "старата школа". Въпреки че изглеждаше сякаш Хю Джакман се е сбогувал с Върколака след "Лоугън" от 2017 г., той все пак е готов отново да го изиграе в "Дедпул 3" заедно с колегата си Райън Рейнолдс, пише Entertainment Weekly. Вече дори е ясна и премиерната дата на третата част на филма - 6 септември 2024 г.