Вчера Кейт Мидълтън роди третото си дете. Само седем часа по-късно се появи в целия си блясък на стълбите пред Lindo Wing, след което пое към двореца Кенсингтън заедно с цялото си семейство.
Сега тя и новороденото ще бъдат обгрижвани денонощно, за да има възможност херцогинята да се възстанови по-бързо. Въпреки че ако съдим как изглеждаше снощи, сякаш подобен период не й е необходим. А като си спомним и колко трудна бременност изкара, коментарите, че е нечовек, са си напълно уместни.
Източник: GettyImages
Както по време на третата си бременност (вероятно и на предишните две), така и след раждането, Кейт Мидълтън спазва стриктно някои правила, свързани с храненето. Тя винаги е залагала предимно на растителната храна, но не изключва напълно животинските продукти.
Със сутрешното гаденe по време на бременността се бори с авокадо, ягоди и малини, както и овесени ядки. Херцогинята е голям почитател и на пикантните ястия, които обаче й се налага да редуцира преди раждането на третото си дете, за да не си причинява неразположения.
И преди, и по време, и след края на деветте месеца, Кейт Мидълтън предпочита да се храни със зеленчуци и ядки, а не с месо. Вероятно и на това се дължи винаги стройната й фигура, коментира Express. Да не забравяме, че и лютото забързва метаболизма.
Източник: GettyImages
Хранителният режим на херцогинята в месеците след раждането зависи най-вече от това дали ще кърми, или не третото си дете. Но и в двата случая със сигурност ще приема достатъчно енергия, за да се грижи пълноценно за наследниците си.
И ще продължи да спазва своята растителна диета. Мидълтън не веднъж е споделяла, че съпругът й Уилям е по-добър кулинар от нея и не е особено опитна в кухнята. Но това не е никакъв проблем, когато си херцогиня и голям екип е готов да задоволи всичките ти прищявки.
Дори те да са свързани с нарязани на тънко кисели краставички върху тост. Все пак, и тя до вчера беше бременна жена, както всичко останали.