Кейт Мидълтън напусна болницата Сейнт Мари броени часове след като роди третия си наследник. Следобед в болничното заведение пристигнаха щастливият татко принц Уилям и другите две деца на семейството - принцеса Шарлот и принц Джордж.

Както традицията в подобни случаи повелява, те дойдоха да посрещнат Кейт и да я отведат у дома заедно с новия член на британския кралски двор. По-рано и стилистката на Мидълтън бе забелязана на излизане от болницата. Така часове след раждането херцогинята на Кеймбирдж се показа за първи път пред насъбралата се тълпа и пред целия свят.

Снимка 352324

Източник: Facebook / Kate Middleton

Както и при предишните й две раждания, тя се появи на стълбите пред входа на Lindo Wing с новороденото си бебе на ръце и в компанията на принц Уилям. Така роденият днес принц бе представен на света.

Снимка 352325

Източник: Facebook / Kate Middleton

Очаквано, облеклото на Мидълтън също се превърна в тема за разговор. За разлика от предипните две раждания, когато заложи на ефирна синя на точки и бяла с жълти елементи рокля, сега изборът й (или по-скоро този на стилистката й) бе определен като по-дързък.

Снимка 352326

Източник: Facebook / Kate Middleton

Кейт изглежда повече от добре в червената си рокля с бяла дантелена яка. Освен нейният тоалет, малката принцеса Шарлот също се превърна в център на внимание с поведението си, типично за кралска особена, макар и на такава възраст.

Кейт Мидълтън роди третото си дете

Кейт Мидълтън роди третото си дете

Херцогинята се чувства добре

Преди час от двореца Кенсингтън оповестиха, че Кейт Мидълтън, бебето и цялото семейство вече са у дома и се чувстват добре.

Ето къде роди Кейт Мидълтън

Ето къде роди Кейт Мидълтън

Не изневери на сигурното

Да напусне болницата часове след раждането не е прецедент за херцогинята. При предишните дни сценарият се повтори, най-вече за да се осигури комфортът на останалите родилки в медицинското заведение.