Хейли Бийбър е на корицата на новото мартенско издание на американския Elle, където в откровено интервю моделът споделя някои подробности за детството си и за живота си с Джъстин Бийбър.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и сексуалните им шеги им в социалните медии

Сексуалните закачки на Джъстин и Хейли Бийбър

Палаво семейство

Хейли от дете помни семейството на майка си в Рио и въпреки че израства в Ню Йорк, откъдето е баща ѝ, на по-късен етап от живота си се завръща в Бразилия, за да работи като модел.

Разказва, че е много привързана към бразилката култура и обича да пее на португалски, което очевидно е наследила от дядо си, който е музикант.

Признава още, че е била много спокоен тийнейджър, като допълва: "Подходът на родителите ми беше такъв: "Баща ти има проблеми с неща, свързани с алкохола и наркотиците, затова ти бъди много внимателна. И аз бях".

Хейли разказва и за подкрепата, която е указала на съпруга си Джъстин, който действително е имал проблеми със забранени вещества, но по думите ѝ в момента на годежа им той напълно е преборил зависимостта си. Любовта очевидно може да лекува всичко. 

Моделът сравнява връзката си с Джъстин с тази на нейните родители, които също са се влюбили много млади и са издържали на борбата с пристрастяването на баща ѝ, благодарение най-вече на силната им вяра в християнската религия. Хейли също вярва в Бог, като съпруга ѝ, като не крие, че това стои и в основата на връзката им.

Както повечето млади женени двойки, Хейли и Джъстин Бийбър се опитват да намерят баланс между натоварения си график и свободното време за семейството.

"Обичам да сме си вкъщи, да се гушкаме на дивана, да гледаме повторения на "Приятели" с нашите котки, докато похапваме суши и риба тон", казва г-жа Бийбър, като допълва че имат някои домашни правила, които се опитват да спазват. Между тях несъмнено попадат опитите им да четат повече, отколкото да прекарват времето си с телефона в леглото.

"Имаме правило: Без телефони в леглото, освен ако не е абсолютно необходимо."

Хейли Бийбър не пропуска да похвали съпруга си, като казва, че е невероятен мъж и забележителен партньор.

"Не бих искала да прекарам живота си с никой друг. Джъстин порасна изключително много, откакто сме заедно, а и аз самата също се чувствам променена. Наясно съм, че се омъжих много млада, но се чувствам късметлийка с човека до себе си", категорична за избора си е г-жа Бийбър.

Джъстин Бийбър, наркотиците и най-тъмните моменти от миналото му

Джъстин Бийбър на крачка от смъртта

Как е успял да се спаси