Преди няколко месеца семейство Бийбър вдигнаха пищна сватба, за която все още се говори, най-вече заради страхотната рокля на Хейли Бийбър. Съпрузите определено обичат да харчат доста пари и да се глезят със всевъзможни скъпи глезотийки.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и бременна ли е съпругата на изпълнителя

Бременна ли е Хейли Бийбър

Отговор от първо лице

Обичат да се състезават и кой ще подари на другия по-скъп подарък. Едно от любимите им други занимания е публично да демонстрират колко много се обичат, като споделят различни снимки и се закачат един друг с провокативни публикации в социалните медии.

Доказателство за това е едно от последните видеа, които Джъстин Бийбър сподели в профила си в Instagram.  Джъстин очевидно не се срамува от сексуалния си живот със своята съпруга и ни най-малко не се притеснява да си прави шеги с това.

Певецът публикува видео в Instagram профила си, където го виждаме да отбелязва гол по време на игра на хокей. В текста под клипа Джъстин пише: "Както жена ми винаги казва... Имам добри ръце".

Хейли Бийбър, Селена Гомес и има ли наистина вражда помежду им

Мрази ли Хейли Селена

Какво има да ни каже съпругата на Джъстин

Докато последователи на Джъстин, включително известни личности като рапъра Chance the Rapper и музикалния мениджър Скутър Браун, добавиха коментари с усмихнати човечета и ръце които пляскат, то съпругата на 25-годишния изпълнител се оказа далеч по-красноречива и уцели точно в целта с краткия си коментар: "Факт".