Едва преди броени дни стана ясно, че Джъстин Бийбър се бори със заболяване, което е довело до частична парализа на лицето му. В този труден момент неотлъчно до него е и съпругата му Хейли, която, сме убедени, му отдава цялата си подкрепа и грижи.

Джъстин Бийбър, синдром на Рамзи Хънт, признанието на певеца, че страда от заболяването и колко опасно е то за здравето му

Заболяването, от което Джъстин Бийбър страда

И колко опасно е то за здравето му

Да не забравяме, че самата Хейли съвсем наскоро претърпя здравословен инцидент, причинен от кръвен съсирек в мозъка ѝ.

Днес двойката не крие, че напоследък им се налага да се изправят пред немалко трудности. Но и че не спират да се подкрепят взаимно, споделя източник пред People.

"След плашещата случка със здравето на Хейли по-рано тази година, а сега това - идва им много. Хейли също е притеснена. Както Джъстин направи всичко по силите си, за да се грижи за Хейли, сега тя прави същото за него. Те са страхотен отбор и ще преминат през това заедно. Джъстин няма търпение да се възстанови и да продължи с работата си", разказва източникът.

Певецът трябваше да отмени предстоящите си концерти заради синдрома на Рамзи Хънт, от който страда.

И въпреки че заболяването е лечимо, Джъстин признава, че се страхува от страничните ефекти. Но е и обнадежден, че ще се възстанови напълно.

"Беше диагностициран рано и се надява до няколко седмици да се възстанови", допълва източникът.

Хейли Бийбър, кръвният съсирек и здравословният инцидент, който претърпя наскоро

Хейли Бийбър разказа цялата история

Всичко за здравословния инцидент

Желаем на Джъстин възможно най-бързо да пребори заболяването и съвсем скоро двамата с Хейли да могат да се отдадат на безгрижни и спокойни моменти заедно.