Едно от най-сексапилните момичета на Бонд отново развълнува света. Направи го в Instagram профила си.

Хали Бери, "Не умирай днес", Пиърс Броснан и как я е спасил на снимките на филма за Джеймс Бонд

Как Пиърс Броснан е спасил Хали Бери

Добре е, когато Джеймс Бонд може да оказва първа помощ

Публикацията й в социалната мрежа се оказа и приятно намигване, с което ни напомни как изглеждаше в "Не умирай днес".

Премиерата на филма е през ноември 2002 г., а агент 007 тогава е Пиърс Броснан. В една от най-известните сцени Хали Бери излиза от водата в оранжев бански с бял колан на талията, докато Бонд  (а и всички във всеки киносалон по света) не може да отдели поглед от нея. 

View this post on Instagram

on

За тази сцена пред Daily Mercury Бери разказва, че морето е било ледено, а тя трябвало да влезе в него доста пъти. Идеята била, когато излезе, да се разхожда по плажа по определен начин. И постоянно я питали: "А може ли да бъдеш по-секси?"

"Това е всичкото ми секси. Ще получа дисплазия на тазобедрената става, ако го направя по-секси", отговорила актрисата.

Кадърът, за който всички говорят тези дни пък, показва как Хали Бери се разхожда по плажа с изрязан бански в същия онзи оранжев цвят, който й лепваше толкова добре тогава. Очевидно, днес й се лепи по същия начин. 

View this post on Instagram

on

Банският е от две части, бикините са изрязани и идеално подчертават физиката на актрисата, която утре, 14 август, ще стане на 54.

Всъщност Хали Бери тренира усилено, за да изглежда по този начин. В един от последните постове в социалната мрежа я виждаме как прави упражнения дори на плажа.

View this post on Instagram

on

Но както напоследък подозираме, не само тренировките ѝ помагат да изглежда толкова добре. Вероятно пръст в цялата работа има и любовта.

Звездата, която се е женила и развеждала три пъти, и има две деца, наскоро пусна романтична снимка с неизвестен мъж. Е, само можем да се радваме за нея.

Хали Бери, снимката в Instagram профила й и има ли нов мъж в живота й

Има ли нов мъж в живота на Хали Бери

Напълно неочаквана неделна изненада

И за да затворим темата, нека кажем, че Хали Бери е призната за едно от двете най-сексапилните момичета на Бонд в 50-годишната му история. Другата е Урсула Андрес в "Д-р Но" от 1962 г., която също излиза от морето по бански.