Григор Димитров определено е от хората, които не обичат да коментират личния си живот. А и наистина не е длъжен да го прави. Но на нас все ни се иска да разберем малко повече за връзката му с Никол Шерцингер, която винаги е с много неизвестни.

Двамата рядко са на едно и също място, всеки върви по своя път, а няколко пъти в годината им се радваме благодарение на папарашки снимки от поредната им трудно открадната почивка. А какво се случва с Гришо и Никол през останалото време?

Снимка 393895

Източник: Facebook / Time for style

Отговорът намираме в профила на Димитров във Facebook. След последното си и едно от редките интервюта, той даде малко разяснения относно личния си живот и в социалните мрежи, където има десетки хиляди последователи.

Гришо започва с това, че няма как тенисът да не пречи на личния му живот - много трудно се вижда със семейството си, останал е с малцина приятели, не може да планира почивки.

Но това не значи, че с Никол не намират време един за друг. Тенисистът казва, че я има "по всяко едно време", дори понякога да не се чуват с дни, защото всеки се занимава със своите си дела. А Шерцингер е тази, която по-често му ходи на гости.

"Всичко идва до това как ще се разбереш с човека. Аз винаги съм бил честен с нея. Тенисът е на първо място за мен и тя трябва да го приеме или не", допълва Григор.

Е, явно Никол го е приела. А дали двамата мислят за по-сериозна крачка в отношенията си? Тенисистът споделя, че често, най-вече по празници се замисля колко хубаво би било да са истинско семейство и да имат деца. Но засега това не е на дневен ред, не му е дошло времето.

Преди дни обаче дойде времето за поредните слухове по адрес на Димитров. Този път те го свързаха с Михаела Филева. Тенисистът публикува няколко клипчета, на които се вижда как тренира на нейна песен и сипе хвалби по неин адрес.

Григор Димитров, Михаела Филева и "Цяла нощ" - тенисистът тренира на песен на изпълнителката

Григор Димитров слуша Михаела Филева

Какви ги върши цяла нощ

Сега Гришо обясни, че просто много му харесва песента на Филева "Цяла нощ" и затова е решил да я сподели. А има ли нещо между тях? Двамата са се запознали след последния тенис турнир в София. И дотук.