Нов ден, нова случка около Гордън Рамзи. Вчера, 18 март, разбрахме защо влезе в словесна схватка с телевизионния водещ Пиърс Морган, но днес ще обърнем внимание на нещо по-забавно. 

Гордън Рамзи, Пиърс Морган и скандалът между двамата

Защо Гордън Рамзи напсува телевизионен водещ

Готвачът не си поплюва

Като част от гостуването си във вечерното шоу на Джеймс Кордън, Рамзи беше предизвикан да участва в една много интересна игра. Той и Кордън се качиха на бягащи пътеки и трябваше да отговарят на въпроси, свързани със сферата на познание на другия. 

И така се стигна до това Гордън Рамзи да отговаря на въпроси, свързани с момчешки банди, а Джеймс Кордън на кулинарни въпроси. 

Интересното е, че който от двамата не отговори вярно на зададения му въпрос, другият има правото да увеличи скоростта на бягащата му пътека. Същото се случва и при верен отговор.

"K-POP Речникът", кей-поп музиката и какво трябва да знаем за нея

Как да научим основни думи и фрази от кей-попа

"K-POP Речникът" идва на помощ

Всичко започна много добре за Кордън, който успя да познае основния продукт в един омлет, а Рамзи не можа да се справи с тежката задача да назове трима изпълнители от Backstreet Boys. 

Гордън Рамзи и тайната на перфектния бургер

Как се прави перфектен бургер според Гордън Рамзи

Стъпка по стъпка - бургер

Готвачът обаче се справи с отгатването на въпроса от колко души се състои бандата BTS, което си беше забележително. След това готварските въпроси станаха по-трудни и двамата сериозно се поизпотиха. И всичко това не мина без сериозна доза псувни и неприлични думи от страна на Рамзи.