През 2022 г. малко след новината, че филмът "Майка", в който изпълнява главната роля, е българското предложение за Оскар, Дария Симеонова стана и булка. Тя официално се свърза с любимия си мъж Антон, с когото са родители на петгодишния им син Макс. Актрисата не пропусна да отбележи първата си годишнина с публикация в Instagram.

Дария Симеонова, Куба и какви са впечатленията на актрисата от страната

Какви са впечатленията на Дария Симеонова от Куба

Актрисата разказва със снимки

"Пропътувахме една обиколка около слънцето като официално семейство. Вярвам, че още много ни предстоят, изпълнени с много обич, подкрепа, приключения и предизвикателства, неизменно  Пожелавам си дори в трудните дни да не забравяме как се чувствахме на този ден преди година, как вятърът караше сърцата ни да летят от любов и пълнота, и колко здраво стискахме ръцете си... завинаги!", пише под снимка от сватбата им Дария Симеонова. 

Тя завършва с думите: "И както много приятели ни пожелаха: "Таз година булка, догодина....", отбелязвайки, че следва продължение.

Часове по-късно, в нов пост, Дария Симеонова започва с думата "люлка" и уточнява, че като е обещала, че следва продължение, си държи на думата. "Най-естественото продължение... Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство", пише още актрисата.

Публикацията ѝ събра хиляди харесвания и стотици коментари, много от които на нейните колежки Ралица Паскалева, Радина Кърджилова и Силвия Петкова, които ѝ пожелаха много щастие и лека бременност. От снимките се вижда, че Дария вероятно е в началото на бременността, може би малко след първото тримесечие, защото коремчето ѝ почти не си личи да е пораснало.