Александра Жекова е една от най-известните ни сноубордистки. Тя завоюва три златни медала от Световни купи и близо 70 пъти влезе в топ 10 в световната ранглиста. Представяла ни е на Олимпийски игри, където има два финала.

Александра Жекова, Христина и как малката тръгва по стъпките на майка си

Уроците, които Александра Жекова преподава на дъщеря си

Крайно време е за Хриси да стъпи на пистата

Преди две години Сани Жекова стана и майка. Малката Христина се роди през септември 2021 г., а сноубордистката вече я запозна с любими си спорт, като тази зима за първи път я качи на сноуборд. Дали обаче дъщеричката й ще последва примера й и тя ще започне да се състезава професионално, остава да видим.

Две години след раждането на дъщеря ѝ Сани Жекова се реши на друга важна стъпка в живота, а именно вричане във вечна любов с половинката си Христо. Това стана ясно от кадри, които самата тя сподели с почитателите си в социалните мрежи. Голямото събитие се е случило на 12 юли, като освен граждански брак, те са сключили и църковен в столичната църква "Света София".

"Искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно. На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя", пише в част от публикацията на Александра Жекова.