Има известни личности, които харесваме заради някоя друга запомняща се роля в киното. Но има и такива, които ни обожаваме, защото са честни и при тях няма преструвки.

Дженифър Лорънс, Ейми Шумър, Women's March и протести за абортите в САЩ

Дженифър Лорънс - бременна и ядосана

Актрисата се включи в демонстрация в Ню Йорк

Ейми Шумър има и доста роли в киното, и е винаги откровена за това какво и как се случва в живота ѝ. От последния пост на актрисата в Instagram разбираме, че се е подложила на две операции.

Едната е била за ендометриозата, от която Шумър страда, а другата - липосукция. Преди време актрисата сподели, че е изпитала облекчение, когато е разбрала, че именно ендометриозата ( когато тъкан, подобна на вътрешната обвивка на матката, се открива в други части на тялото) е причината за болките, които е изпитвала с години.

За момента не е пояснявала защо е решила да се подложи и на липосукция, но вероятността да хвърли светлина и по този въпрос в скоро време е доста голяма. Неотдавна Ейми Шумър реши да сподели нещо друго - че е опитала да си сложи филъри в лицето.

Но бързо е размислила и е поискала да бъдат премахнати, защото не се е харесвала с тях. Тогава дори се пошегува, че с филърите е приличала на Господарката на злото.