Ева Лонгория несъмнено е сред актрисите, на които много жени по света искат да подражават. Тя има успешна кариера, сплотено семейство и привлекателна външност. За последното мнозина сигурно си мислят, че се постига най-вече благодарение на скъпи процедури и козметични продукти. И отчасти биха били прави. Но ако попитаме самата Ева Лонгория повече за нейното лично отношение към красотата, тя ще ни каже и нещо малко по-различно.

Ева Лонгория и новата й къса прическа

Ева Лонгория готова за промяна

Типично по женски

Е, ние лично няма как да я попитаме, но това правят People. На събитието Women of Worth на марката L'Oréal, на която актрисата е дългогодишен партньор, тя разказва повече за това как е изградила собствената си самооценка и възприятие за красотата и как начинът, по който е израснала, ѝ е повлиял.

"Имах късмета да не израствам във време на социални мрежи. Никога не съм имала такава връзка с красотата, с която мисля, че много млади момичета израстват, особено днес - с целия натиск, сравняването и опитите да са в крак с често недостижими визии", споделя Ева Лонгория.

Тя издава още, че семейната среда в голяма степен ѝ е дала самочувствие. "Произхождам от семейство на независими, силни жени. Не трябваше да търся далеч тези модели за подражание", допълва актрисата и разказва, че майка ѝ е отгледала четири момичета, едно дете със специални нужди, работила е на пълен работен ден, винаги е приготвяла семейната вечеря точно в шест и винаги е присъствала на ученическите събития на децата си.

"Това за мен е "уау". И си мисля, че не правя достатъчно в живота си", откровена е Ева Лонгория.

След почти 20 години с L'Oréal Paris обаче тя не просто проследява еволюцията в грима и продуктите за грижа за кожата. Най-важното, което я свързва с марката, е емблематичният слоган: "Защото го заслужавате".

"Това е мантра, призив към жените да се вгледат в живота си и да обърнат внимание на всичко, в което влагат усилия. Това също е зачитане на собствената им стойност и взаимоотношения, работата и брака им", обяснява Ева Лонгория.

По думите ѝ това, което винаги е харесвала в марката, е не толкова, че създава червила, колкото, че приканва жените да оценят самите себе си.

По време на събитието Women of Worth за работата им бяха отбелязани и наградени няколко жени. Ева Лонгория връчи отличията на две от тях и в заключение сподели своя ценен извод.

Ева Лонгория и Виктория Бекъм - колко близки са двете (и любимите моменти със сина на актрисата)

Нова порция откровения от Ева Лонгория

За Виктория Бекъм и любимите моменти с малкия си син

"Не е нужно да си богат и известен, за да направиш нещо значимо. Всички тези жени, които са тук тази вечер, са жени, които познават несправедливостта. Те са необикновени жени, които правят невероятни неща. Те искаха да променят общността си, света си и така се превърнаха в промяната, която искаха да видят."