На всички ни е трудно да приемем факта, че Netflix прекрати и петте сериала на Marvel, които продуцираше. Някои хора дори дават гласност на негодуванието си. 

The Punisher, Jessica Jones, Netflix, Marvel и краят на общите им проекти

Netflix официално скъса с Marvel

Netflix стовари брадвата и върху последните два сериала на Marvel - The Punisher и Jessica Jones

Един от тях се оказа не кой да е, а Еминем. Изглежда че рапарът не е приел никак добре прекратяването на The Punisher

В Twitter той се обърна към стрийминг платформата, заявявайки им, че правят огромна грешка като прекратяват The Punisher. 

Знаехме си, че не само ние негодуваме срещу това решение. Актьорите от сериала пък се трогнаха от думите на Еминем. 

Амбър Роуз Рива, която влиза в ролята на агент Мадани, написа, че за нея е чест, че Еминем гледа сериала. Тя дори го сравни с чувството да станеш родител за първи път. 

Звездата в сериала Джон Бертнал също не остана безучастен към думите на рап легендата. Подобно на колежката си, той написа, че за него е огромна чест, че Еминем е гледал сериала. 

Netflix, Disney, Warner Bros., Fox и може ли стрийминг платформата да загуби част от съдържанието си

Netflix може да загуби 20% от съдържанието си

Най-лошите прогнози са такива, а ето и защо

Според Business Insider, по данни на аналитичната компания Jumpshot вторият сезон на The Punisher е отбелязал спад с 40% в гледанията спрямо първия сезон. Ако това е истина, ще се окаже, че Netflix имат право. 

Иначе, Еминем взима присърце историята със сериала, защото през 2009 г. рапърът беше част от специално комикс издание на The Punisher, в което раздаваше правосъдие рамо до рамо с Франк Касъл.