Рядко се замисляме, но дори и известните са правили бели в тийнейджърските си години. Британската актриса Емили Кларк наскоро сподели за два инцидента от това време.

34-годишната звезда от "Игра на тронове" е била върл почитател на певицата Бионсе. Тя е и първата прочута личност, пред която Кларк остава като поразена, когато за първи път се срещат.

Актрисата нарича Бионсе "Кралицата". И пред Bang Showbiz разказва, че е била пияна и се разплакала, когато ги запознали. Затова актрисата до ден днешен смята, че се е изложила. Вероятно и донякъде е права, защото още помни как изражението на Бионсе станало сериозно от реакцията й.

Кларк споделя за още един подобен случай, когато е била на 16, и отново подпийнала. Заедно с приятели нахлули на територията на двореца Бленхайм в Оксфорд. Не си спомня много как точно са се озовали там, но когато се появила охраната, те успели да избягат и се скрили в къщата на един от приятелите й.

Мадона, Бионсе, Ева Лонгория, Мила Кунис и какво са работили, преди да станат известни

Какво са работили 4 от най-големите звезди, преди да станат известни

Невинаги им е било лесно

Когато се събудили на други ден, майката на приятеля й пиела чай с един полицай. Той казал: "Какъв с***** идиот реши да проникне в двореца Бленхайм?", спомня си Емилия Кларк думите на униформения.