2022 г. се оказа изключително емоционална в личен план за Емили Ратайковски. След като се раздели със съпруга си Себастиан Беър, името на Емрата се спрягаше с няколко различни мъже - като започнем с това на Брад Пит и стигнем до Пийт Дейвидсън. Но моделът определено не е доволна от мъжете в живота си.

Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и твърденията, че вече не са заедно

Приключи ли всичко между Емили и Пийт

Емрата не иска да затваря нито една врата пред себе си

Говорейки с госта Оливия Понтън в нейния подкаст High Low with EmRata, Емили казa, че е приключила с срещите с мъже, които "не знаят как да се справят" със силни жени.

Моделът вярва, че някои момчета "наистина си мислят, че искат" независим партньор, но в крайна сметка не се радват да се чувстват "кастрирани" и след това връзката тръгва надолу.

31-годишната, която има 21-месечен син Силвестър от Себастиан Беър, нарече ситуацията "нечестна", като разкри, че е готова да се впусне в "срещите с жени". Тя продължи: "Чувствам, че много мъже, които наистина си мислят, че искат силна жена, всъщност не знаят как да се справят и не знаят какво означава това за собствената им идентичност."

Говорейки за възможни срещи с жени, тя каза: "Възможно е да има конкуренция... но няма усещането, че някой отнема нещо от някой друг. Странно с хетеронормативните взаимоотношения, чувствам, че това се случва. Силата и мощта се свързват с мъжкото начало и след като жената го има, мъжът не знае какво друго му остава. Но аз си казвам: "Какво ще кажеш просто да си по-добър в изразяването на емоциите си и да бъдеш там емоционално? Това би било страхотно."'

В скорошен епизод на подкаста Емили разкри, че се е присъединила към приложение за запознанства, но не е убедена, че там ще срещне "влюбена дама". "Бях като "Майната му". Чувствах се предизвикателно, защото толкова много хора ми казаха да не го правя", и разказа как бързо е получила "няколко директни молби от жени", което според нея е било вълнуващо.

Емили Ратайковски, приложение за запознанства и защо моделът използва такова

Какво търси Емили Ратайковски в приложенията за запознаства

Моделът иска да опита нещо различно

Макар да е поласкана от вниманието, което е получила обаче, не смята, че във въпросния сайт ще срещне нейния тип жена, по която да си падне, припомнят от Daily Mail.

Междувременно Ермата не престава да пуска секси и предизвикателни снимки по бански в профила си в Instagram, с които определено оставя без думи представителите и на двата пола.