Елън Дедженеръс отпразнува с бляскаво парти 60-я си рожден ден в Холивуд. Телевизионната водеща със страхотно чувство за хумор определено не изглежда на 60 години.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Явно именно смехът я поддържа толкова млада. А десетки звезди уважиха поканата да се присъединят към празника й, който със сигурност е бил незабравимо забавен.

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Самата Елън определи 60-я си рожден ден като най-страхотния. Всъщност, тя е родена на 26 януари, но чакането около две седмици определено си е заслужавало. Много от известните гости споделиха кадри от звездния купон. 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ким Кардашиян и Кание Уест, Джон Леджънд и бременната му половинка Криси Тейгън, Дженифър Анистън, Опра Уинфри, Дженифър Лорънс, Мегън трейнър, Дженифър Лопес, Дрю Баримор, Дакота Джонсън, Пи Диди, Фарел Уилямс и много други уважиха рождения ден на любимата водеща на Холивуд.

Юбилеят на Елън не може да отстъпи по брой звезди на голяма част от бляскавите церемонии в Меката на киното. А и Дедженеръс бе водеща на Оскарите и доказа, че много добре знае как да накара цяла зала с известни личности да се превива от смях.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Съпругата на рожденичката Порша Де Роси също сподели няколко кадъра от партито. А дни преди това актрисата изненада Дедженеръс в собственото й шоу и дори успя да я разплаче.

Причината - съобщи й за построяване на постоянен дом за планинските горили в Руанда. Дедженеръс от години е ангажирана с подобни каузи и тази крачка напред в плановете й истински я разчуства.