Всеки филмов фестивал по света гарантира обилно количество звезди и много шармантни тоалети. Кан обаче се отличава от всички тях с типично френската класа и усещане за стил, които носи. И актрисите, които се появяват на червения килим на Френската Ривиера, правят всичко възможно, за да спазят модните му традиции.

Снимка 424595

Източник: GettyImages

Ел Фанинг може да е американка, но се оказа актрисата, която се облече "най-френски" от всички до този момент. За първата прожекция на дългоочаквания филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд" тя се появи от глава до пети в Dior в тоалет, специално създаден за нея и с единствената цел да припомни класическата линия, измислена от Кристиян Диор малко след края на Втората световна война.

Снимка 424597

Източник: GettyImages

Разкроена тюлена пола в черно, блуза от органза с панделка на врата и много характнерната ни Dior широкопола плетена шапка бяха по дизайн на настоящия главен дизайнер на бранда Мария Грация Чиури. Фанинг е член на журито на фестивала в Кан, така че очакваме още много стилни тоалети от нея.