От 2002 г. Джулия Робърт е законна съпруга на кинооператора Даниел Модър. И след почти две десетилетия съвместен живот от няколко месеца все по-упорито се говори, че двамата живеят разделени и разводът им е въпрос на време. И на много пари.

Всичко започва с грандиозен скандал, стигнал почти до физическа саморазправа, навръх 52-я рожден ден на Робъртс през миналата есен. Двамата са си разменили взаимни обвинения - че Даниел не полага достатъчно усилия за брака им, а на Джулия никога нищо не й е достатъчно.

Междувременно стана ясно, че семейството на Модър никога не е имало особено топли чувства към актрисата, особено заради непрекъснатите скандали помежду им.

А след като чашата на търпението е преляла, сега двамата мисля само за предстоящия развод и крупната сума, която някак трябва да поделят.

Семейството има завидно финансово състояние, но истината е, че по-голямата част от него е изработена от Робъртс пред камерата, а не от Модър зад нея.

Оливия Уайлд, Джейсън Съдейкис и раздялата на една от най-стабилните холивудски двойки

Още една звездна двойка остана в миналото

Ще запазят ли Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис добрите си отношения

Според източници на Econotimes, узаконената раздяла може да струва на актрисата цели 200 милиона долара заради подялбата на всичко, което досега е било общо. И това ще е високата цена, която ще плати за един брак, който отдавна не е това, което би трябвало да бъде.