Джулия Фокс реши да бъде до болка откровена за своята сексуалност. Актрисата разкри, че е лесбийка в отговор на видеоклип в TikTok на потребителка, която казва: "Обичам, когато видя лесбийка с гаджето ѝ. Това е като "Аууу, ти мразиш този мъж. Ти буквално го мразиш."

Джулия Фокс не спира да провокира

Джулия Фокс отново не остави много на въображението

Моделът знае как да привлече вниманието

34-годишната Фокс добави своя отговор в края на видеото, като каза: "Хей, това съм аз. Аз съм тази лесбийка. Толкова съжалявам, момчета. Няма да се повтори."

Фокс получи безгранична подкрепа, след като феновете ѝ споделиха в коментари колко се вълнуват за нея. "Толкова се радвам за теб", пише един човек, а друг добавя: "Това прави сърцето ми толкова щастливо."

Фокс, която има тригодишен син Валентино от Артемиев, беше омъжена за пилота Питър Артемиев от 2018 до 2020 г., а преди това излизаше с Кание Уест. Това не е първият път, когато актрисата споделя подробности за своята сексуална ориентация, припомня ET.

По време на появата си през 2022 г. в Ziwe тя разкри, че наскоро е обмисляла да излиза с жени. "Може би бившите ми гаджета не сгрешиха, когато ме наричаха лесбийка и се оплакваха, че никога не съм искала да правя секс с тях", сподели тя.

Джулия Фокс знае как да скандализира обществото

Това ли е най-скандалната визия на Джулия Фокс

Ненадмината в провокациите

По-рано тази година Фокс разказа, че не е правила секс повече от две години и половина, след като преди това призна, че тя и Уест не са били интимни по време на кратката им връзка. "Просто мисля, че нищо добро не идва от секса, в това число и децата. Не, просто се шегувам", бяха точните думи на актрисата по време на Watch What Happens Live With Andy Cohen с Анди Коен през май.