През 2017 г. Джош Дюамел и Фърги взеха решението да се разделят, което тогава ни изненада доста, защото изглеждаха като щастливо семейство. А през 2019 г. изпълнителката подаде молба за развод.

Джош Дюамел, Одра Мари и годежът им

Джош Дюамел отново ще се жени

Актьорът е щастлив

Но вече се научихме урока, че не всичко е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед. Любовта обаче отново почука на вратата на актьора, защото в началото на тази година стана ясно, че се е сгодил за половинката си Одра Мари.

И не са чакали кой знае колко много, за да се оженят. Сватбата на Джош Дюамел и Одра Мари се е състояла през уикенда във Фарго, Северна Дакота. Първи за това информираха от TMZ, а информацията бе потвърдена и от източник на People.

Към момента не се знае много за сватбата и гостите, но пък източниците твърдят, че след официалната церемония двойката се е отправила към местна таверна, където са продължили празненствата. 

След новината за годежа по-рано тази година, източници на People твърдяха, че новата любов на Дюамел иска да има деца от него. Тя също се е погрижила за по-голяма част от приготовленията за сватбата. Това призна самият актьор през месец май.

Тогава той сподели, че организацията около щастливия ден тече с пълна сила, но не уточни кога ще се състои сватбата. А понеже е доста зает с работа, Мари е поела контрола върху всичко.