Джорджина Родригес често успява да привлече вниманието ни не само с общите си появи с Кристиано Роналдо, но и със своите секси снимки, които красят и профилите й в социалните мрежи, и кориците на списания.

Половинката на звездата на Ювентус засне поредната си секси фотосесия, този път за Sportweek.

На снимките тя е само по оскъдни бански, които подчертават пищните й форми. А Родригес знае много добре и как да позира, за да изглежда още по-секси.

Испанската даде и интервю за изданието, в което коментира живота си с Роналдо. По думите й, всеки ден с него е подарък и двамата са много щастливи. Той й помага, учи я и я мотивира. Превърнал се е и нейно вдъхновение.

Родригес е категорична, че и двамата с Кристиано искат отново да изпитат радостта да станат родителите, затова новото попълнение в семейството е само въпрос на време. А и футболистът е "велик баща", както го описва неговата половинка.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и защо са обект на разследване

Роналдо и Джорджина нарушиха правилата

Ще има ли наказание

За Джорджина семейството е на първо място и на тях отделя 95% от времето си. Тя наистина харесва начина на живот, който са си създали в Торино. Не им липсва нищо, защото живеят в къща с двор, където децата да играят, а и много й допадат местните хора, предава The Sun.