В Америка е доста разпространено схващането, че известните личности трябва под някаква форма да изявяват политическите си пристрастия или виждания.

Джордж Клуни, Амал Клуни и филмът, който актьорът е забранил на съпругата си да гледа

Филмът, който Джордж Клуни забрани на Амал да гледа

Най-големият му провал

Доста са музикантите и актьорите, които не само, че призовават феновете си да гласуват, но и понякога (като на последните президентски избори в страната) накланят везните в дадена посока. Дуейн Джонсън например го направи доста явно, подкрепяйки Джо Байдън.

И Скалата може би един ден наистина ще се кандидатира за президент, но същото не важи за Джордж Клуни. През годините актьорът също е говорил за политика, но се оказва, че няма никакво намерение да влиза в нея под каквато и да било форма.

Снимка 524848

Източник: GettyImages

В The Andrew Marr Show Клуни промотираше филма си The Tender Bar, който трябва да излезе този декември, но беше запитан дали би влязъл в политиката. Отговоръ му обаче е красноречив: "Не, защото искам да имам хубав живот".

Тази година Джордж Клуни навърши 60 и пред Анрдю Мар призна, че е провел разговор със съпругата си Амал. Той ѝ е казал, че работата им трябва да остане на заден фон, защото сега здравето му е отлично и може да прави всичко онова, което му доставя удоволствие, но след 20 години, когато би бил на 80, не се знае.

Бен Афлек, The Tender Bar и защо Джордж Клуни е най-добрият режисьор

Кой е най-добрият режисьор според Бен Афлек

И с кого би делил един екран

Защото Клуни е наясно, че няма значение с какво и как се храниш, дали тренираш, или пък не - 80 си е сериозна възраст. Затова иска да изживее тези година по възможно най-хубавия начин, пише People.