Винаги ни е било интересно да научим какво мислят добрите актьори за режисьорите. Бен Афлек също има мнение по въпроса. Но по-интересното в случая е, че самият той е бил от другата страна и е дирижирал неведнъж снимачния процес.

49-годишния актьор може да се похвали с три филма в биографията си, които е режисирал. Това са "Жертва на спасение" (2007 г.), "Градът" (2010 г.) и "Арго" (2012 г.), като режисьор на последния е и колегата му Джордж Клуни.

През декември тази година предстои да излезе The Tender Bar на Клуни, в който играе Бен Афлек. И вече нямаме търпение да го видим, защото талантливият мистър Афлек наскоро призна, че Джордж Клуни е най-добрият режисьор, с когото е работил някога.

Казва, че Клуни е "прецизен, умен и създава страхотна среда". И продължава с потупванията по рамото, като уточнява, че "той наистина разбира очакванията на публиката... той просто е много добър в това", пише Entertainment Tonight.

Афлек не крие, че отново би делил един екран с него, но се съмняваме, че желанието му ще се сбъдне. Защото Клуни се притеснява от две неща. Първо, Афлек е доста по-висок от него, и второ, би било прекалено секси двамата да се появят в един и същи филм.

Брад Пит, Джордж Клуни, Джон Уотс, Apple и спечлването на правата върху филма им

Кой спечели наддаването за новия филм на Брад Пит и Джордж Клуни

Ето кой ще ликува

Защото според Клуни колегата му Бен е една идея по-привлекателен от него. И това го казва чаровникът, който два пъти е бил избиран за най-секси мъж от списание People - през 1997 и 2006 г.