Животът на Джордж Клуни и Амал Клуни изглежда повече от перфектен. Понякога обаче човек дори и добре да живее, в един момент просто не може да избяга от проблемите, особено ако е холивудска знаменитост.

Джордж Клуни, Амал Клуни и една романтична вечер във Венеция

Италианската романтика на семейство Клуни

Как се забавляват Джордж и Амал

Според National Enquirer Джордж Клуни има извънбрачно дете от бившата си приятелка Стейси Кийблар, която очевидно е забременяла по същото време, когато актьорът е започнал да се среща с Амал.

Според изданието в дома на семейство Клуни на езерото Комо е пристигнало анонимно писмо с искане актьорът да си направи ДНК тест, за да се определи дали той е биологичният баща на 5-годишната дъщеря на Стейси на име Ава. Момиченцето живее с майка си и съпруга на Стейси - Джаред Побре.

Снимка 412361

Източник: GettyImages

Други източници твърдят, че Джордж Клуни отказва да повярва, че това дете може да е негово, тъй като е твърдо убеден, че не е спал с Кийблар, след като са се разделили, защото тогава е започнал да се среща с Амал.

Според редица таблоидни издания, Амал била шокирана, когато научила новината и в крайна сметка двамата с Клуни имали ожесточена разправия, която завършила с решението на Амал да си опакова багажа и да напусне дома им с близнаците.

Въпреки слуховете, че въпросът с предполагаемото бащинство може да съсипе брака на Джордж и Амал, очевидно всичко е само клюкарски съчинения, особено що се отнася до факта, че двамата съпрузи са в обтегнати отношения.

Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни бяха заснети да се държат за ръце в компанията на свои приятели по време на вечеря, което е ясен знак, че двамата са заедно и се разбират. Що се отнася до предполагаемото извънбрачно дете на актьора, предстои да разберем дали и това не е поредната измислена история.