Джордж и Aмал Клуни са сред любимите ни звездни двойки и някак ни се струва, че не ги виждаме достатъчно често заедно. Но като се има предвид натоварения им график и факта, че са родители на близнаци, вероятно и те смятат, че нямат много време, в което да се отдадат един на друг.

Тази седмица обаче семейство Клуни успя да си открадне няколко дни, в които да се настрои на романтична вълна.

В последните месеци Джордж и Амал прекарват по-голямата част от времето си в имението край езерото Комо. Което е напълно разбираемо, защото там е едно приказно местенце.

Но сега двамата решиха да си подарят няколко дни на друго, не по-малко красиво място - Венеция. Съпрузите си взеха водно такси, за да стигнат до един от най-изисканите ресторанти в италианския град - Da Ivo.

Там ги посрещнаха топло и дори отвориха кухнята си за звездните гости. Джордж Клуни се снима с готвачите и персонала, след което двамата с Амал се насладиха на кулинарното си приключение.

Съпругата на актьора отново направи добро впечатление с точния си избор на елегантен тоалет - дълга черна рокля за над 600 долара с деколте и къса предна част, разкриващи щедро перфектната й фигура. Тоалетът завършват блестящи обеци, пише Daily Mail.

Джордж Клуни, Амал Клуни и как се е променил животът на актьора

Как Амал Клуни промени живота на Джордж Клуни

Любовта прави чудеса

Само няколко дни по-рано, през уикенда, Джордж и Амал Клуни отново попаднаха в полезрението ни, а причината бе, че на гости край езерото Комо им дойдоха Барак и Мишел Обама, заедно с двете си дъщери. И часовете, които прекараха заедно, бяха истинско забавление.