Колкото и страхотно да се нарежда филмовата ти кариера и колкото и щастлив да е любовният ти живот, идва моментът да се сблъскаш с фалшивите новини. Потърпевшата този път е симпатичната ни и любима Джоди Комър, която трябваше да дава обяснения за една Twitter конспирация.

27-годишната актриса от "Убивайки Ийв" от няколко месеца излиза с американския състезател по лакрос Джеймс Бърк. 26-годишният Бърк е от заможна фамилия от Масачузетс, а според снимки, разпространени онлайн, той е изказвал подкрепата си за Доналд Тръмп в Instagram.

От това твърдение колелото на слуховете се завърта и Бърк внезапно се "оказва" член на Републиканската партия, а в Twitter започва кампания срещу Комър с хаштаг #JodieComerIsOverParty.

"Изведнъж се появи цялата тази фалшива информация и хората започнаха да хулят Джеймс, мен, семейството ми. Решиха, че това е истина. Това е най-кошмарното ми публично преживяване до момента," разказва Комър пред списание Porter.

Актрисата, която скоро ще видим в "Свободен играч" с Райън Рейнълдс, обаче казва, че е решила да не се опитва да убеждава хората. "Зная коя съм, зная каква е истината и това за мен е достатъчно", заявява тя.