Преди около месец Джоан Колинс поизплаши феновете като разкри, че е трябвало да бъде приета в болница заради прещипан нерв. За щастие обаче възстановяването ѝ е преминало бързо. 89-годишната актриса вече отново се е върнала към активния си начин на живот и показва, че е в страхотна форма и не се притеснява да се покаже по бански.

Вера Уанг и колко добре изглежда дизайнерката на 73 години

Невероятно, но факт - ето как изглежда Вера Уанг на 73

Отказва да остарее

В Instagram Джоан Колинс сподели видео и снимка от лятната си ваканция в Южна Франция, на която се наслаждава.

Естествено, актрисата не е сама, а в компанията на половинката си Пърси Гибсън, както личи и от кадъра, на който и двамата са се прегърнали и сияят от усмивки и морско настроение. Джоан носи модерен бански в две части в свеж морскосин цвят и демонстрира завидно поддържана форма за своите 89 години. И за да допълни плажната си визия, е подбрала класически аксесоари - слънчеви очила и сламена шапка.

Че Джоан не само изглежда, а и се чувства добре, разбираме от клипа, който е качила. Настроението ѝ личи от готините танци, с които се забавлява в басейна.

"Нищо не е като #дасезабавлявашподслънцето", пише актрисата като описание под видеото в Instagram.

А последователите ѝ не се забавиха да изкажат комплименти. "Страхотна снимка! Кралица Джоан Колинс изглежда зашеметяващо", пише един от тях. Друг пък просто я нарича "икона".

Синди Крауфорд, снимката и по бански и колко добре изглежда моделът на 56 години

Как изглежда Синди Крауфорд по бански

На 56, но в страхотна форма

Голям комплимент, но заслужен. Поне според нас.