Джина Карано показа, че може да прави и други неща, освен да бие хора в октагона. ММА звездата взе участие в The Mandalorian.

Джина Карано, голата ѝ снимка и какво разгневи ММА звездата

Когато си качиш гола снимка и се чудиш защо са я изтрили

Джина Карано се чувства цензурирана

Но един необмислен пост в социалните мрежи може да ѝ е коствал завръщането в новия сезон на сериала на Lucasfilm. По-рано през седмицата Карано сподели в социалните мрежи мнението си, че днес да си републиканец е като да си евреин по времето на холокоста.

Постът, разбира се, беше изтрит, но не и преди много хора да го видят, да се ядосат и да подемат инициативата Джина Карано да бъде уволнена, споделяйки хаштага #FireGinaCarano, пише The Holywood Reporter.

В официално изявление Lucasfilm казват, че към момента Карано няма подписан договор със студиото и няма планове това да се промени. Въпреки че не уточняват дали липсата на договор се дължи на написаното в социалните мрежи, от студиото казват, че "очернянето на хората въз основа на тяхната културна и религиозна идентичност е отвратително и неприемливо".

В резултат на написаното от Карано в социалните мрежи, тя остана и без мениджърска агенция, защото UTA, които я представялваха до момента, прекратиха взаимоотношенията си с нея.

Бебе Йода, The Mandalorian и татуировките с персонажа

Бебе Йода - новата мода при татуировките

Нека силата бъде с всички нас

Това пък не е първият път, в който Джина Карано се забърква в неприятности заради политически изказвания и пристрастия.