Вечерното шоу на Джими Кимъл е едно от най-гледаните предавания в Америка. Ние, макар да не сме американци, също много го харесваме. Естествено, главната причина е огромната харизма на Кимъл.

Чарлийз Терон, Джими Кимъл и признанието на актрисата пред водещия за най-лошата ѝ среща

Най-кошмарната среща на Чарлийз Терон

Странните желания на едно от момчетата, с които е излизала

Разбира се, и Кимъл е човек, и той има нужда от почивка. И ние отново напълно го разбираме.

Въпреки толерантността на зрителите, когато миналата седмица той обяви, че си взима почивка от воденето на Jimmy Kimmel Live!, и ние не бяхме много доволни от чутото. Защото прекъсването ще бъде доста по-дълго от обикновено - за цялото лято.

Водещият поясни, че и той, и семейството му са здрави, а причината за решението му се свежда до нуждата от почивка и от повече време с близките си. Дори ни шашна като каза, че за всички 18 години в телевизията е заснел цели 3130 предавания.

През следващите две седмици ще бъдат излъчвани стари предавания, а след това шоуто ще бъде поето от гост-звезди, които ще водят до завръщането на Кимъл. Стискаме палци да видим отново Бри Ларсън в някоя секси рокля.

Бри Ларсън, Джими Кимъл и реакциите след шоуто и секси визията на актрисата

Интернет не може да се насити на Бри Ларсън

Актрисата още ни е пред очите

Обичаме го този Кимъл, защото реши да обяви почивката си и по доста смешен начин. Докато обясняваше всичко, от стаята зад него се появи Мат Деймън по халат. Малко по-късно от същата стая се измъкна и съпругата на Джими Кимъл, и тогава Деймън му пожела приятно лято, защото неговото ще е такова. Голям смях пада с тези двамата.