Следим шоуто на Джими Кимъл не само защото му гостуват известни личности, а и защото винаги успява да ги провокира да направят нещо диво или да признаят нещо пикантно и интересно. 

Кристина Агилера, Undercover Sing,  Randy's Donuts и една изненада

Кристина Агилера продава понички

И то с песен на уста

Точно както се случи и при едно от последните гостувания в Jimmy Kimmel Live на Чарлийз Терон. Нейното признание - как е протекла най-лошата ѝ среща.

Чарлийз Терон разказва, че когато е била на около 20 години, е излязла с момче, което е харесвала много и което наистина е било много хубаво. Актрисата обяснява как, като истински кавалер, той я взел от дома ѝ и двамата отишли на ресторант. Всичко е било прекрасно и Чарлийз си мислела как цялата вечер върви просто перфектно.

"Но дойде моментът, в който той ме закара обратно до жилището ми и, сещате се, аз му дадох сигнал, че имам желанието да го целуна. Всичко звучи страхотно, нали? Няма да повярвате какво стана. Той спря колата и започнахме да се целуваме. Усещането бе страхотно. И изведнъж той се отдръпна и ми прошепна: Искам да целуваш страстно носа ми", разказва актрисата.

Снимка 462092

Източник: GettyImages

Както можем да предположим, този фетиш към носовете ѝ се е сторил малко странен и доста комичен. Разказвайки историята на Джими Кемъл, Чарлийз едвам сдържаше да не се просълзи от смях.

"Никога не го забравих, защото все още не съм срещала друг човек, който да иска да се натискам с носа му", допълва актрисата. 

Водещият поиска да разбере как все пак е приключила тази история, затова попита Чарлийз как е постъпила. 

Бри Ларсън, Джими Кимъл и колко секси е актрисата като водещ

Как Бри Ларсън прикова погледите

Изтекоха ни очите

"Първо помислих, че се шегува, но после разбрах, че наистина си пада по такива неща. Изсмях се, но наистина го харесвах много и не исках да проваля вечерта, затова леко допрях устни до носа му. Очевидно това не му беше достатъчно, защото той възкликна: Не така, по-ентусиазирано!", завършва историята си актрисата.