Обикновено рождените дни на сестрите Бела и Джиджи Хадид са свързани с бляскави празненства, много гости и голям купон. Тази година се наложи (знаем защо) Джджи Хадид да отбележи големия си празник малко по-различно.

Това в никакъв случай не означава, че Джиджи не се е забавлявала - дори напротив. От качените снимки в Isntagram виждаме, че рожденичката е имала чудно парти в компанията на най-близките си, между които сестра ѝ Бела и гаджето ѝ - Зейн Малик.

Джиджи гордо позира с тях, докато държи два балона, с които се хвали, че вече е станала на 25 години. На някои от снимките виждаме и вкусотиите, приготвени за рожденичката в деня на празника ѝ.

В текста под снимките Джиджи признава, че това е един от най-специалните рождени дни, като не пропуска да благодари на близките си за прекрасните изненади. И въпреки че в момента ѝ липсва компанията на някои роднини и приятели, тя се радва, че са здрави и се чувстват добре - макар да не са до нея.

Моделът признава, че няма да забрави своя 25-и рожден ден, като допълва, че в бъдеще тези времена ще ни направят още по-благодарни за предоставената възможност да бъдем всички заедно.