Вече все по-трудно ще намерим човек, който да не е чувал за Джиджи и Бела Хадид. През последните няколко години сестрите са сред най-популярните модели в света, а рекламите с тях ни заливат почти отвсякъде.

Карл Лагерфелд, Джиджи Хадид и как звездите почетоха дизайнера

Как звездите се сбогуваха с Карл Лагерфелд

Какво написаха в социалните мрежи Джиджи Хадид и компания

Всички смятат, че славата е нещо много яко и от нея човек може да извлече само позитиви, но това не е точно така. Не са единични случаите, в които известни личности са споделяли, че имат много психологически проблеми заради цялото напрежение, което се създава около тях. И Джиджи Хадид не прави изключение.

Пред Variety тя споделя за най-трудните си моменти, свързани със славата. Оказва се, че първите си големи бизнес решения тя е трябвало да взима още на 17-годишна възраст. Тогава Джиджи Хадид е трябвало да избере правилния мениджър, който ще се опита да работи в неин интерес.

Най-изтощена пък се е почувствала преди две години. А за да се справи с тази ситуация, си е купила малка ферма, където да може да прекарва почивните си дни в уединение и на спокойствие.

Джижи е наистина целеустремен човек, защото не се главозамайва от кориците, които снима, и вниманието, което идва с тях. В интервюто тя споделя, че се е почувствала наистина успяла, когато хора от бранша, които уважава много, са ѝ казали, че се справя чудесно в работата си.

Джиджи Хадид и Pirelli за 2019 г. - най-секси календарът за следващата година

Няма по-секси календар за 2019 г.

Джиджи Хадид, Джулия Гарнър, Астрид Ейка, Летисия Каста и много други

Славата обаче, както вече споменахме, е нещо съвсем друго. Затова и на моменти целият шум около Джиджи Хадид я кара да се чувства сякаш не контролира собствения си живот, което си е истински плашещо.