Само преди около четири месеца Джиджи Хадид - един от най-красивите и актуални модели, и Зейн Малик - бившият изпълнител от групата One Direction, станаха родители за първи път. Бебето се роди на 19 септември, а съвсем скоро научихме, че момиченцето се казва Каи.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и как стана ясно името на четиримесечната им дъщеря

Джиджи Хадид най-сетне разкри името на дъщеря си

Край на догадките

Явно на 25-годишната Джиджи Хадид това време ѝ е било напълно достатъчно, за да влезе във форма и да се върне на работа в целия си блясък.

Супермоделът публикува няколко селфита, които е направила сама по време на фотосесия за марка козметика. На тях ясно се вижда и разголеното коремче на Джиджи, стегнато, както преди. "Първи @maybelline ден в годината", написа тя и в стори в Instagram. 

Откакто роди, моделът се радва на времето, прекарано със семейството си. Тя често се връща назад и към месеците, в които беше бременна. Скоро например сподели, че е научила щастливата новина в "деня преди шоуто на Том Форд" по време на Седмицата на модата в Париж.

Хадид и Малик пазеха бременността в тайна почти до края й, припомня People. После им трябваха почти четири месеца, за да разкрият името на бебето. А все още не е дошло времето, в което двойката ще покаже лицето на Каи - нещо, което всички очакваме с нетърпение.

Джиджи Хадид, Йоланда Хадид и очарователната снимка на модела с дъщеря й

Джиджи Хадид в момент на нежност

Баба, майка и дъщеря