Супербоул 2020 е вече в историята, но все още всички говорят за него. Причините са много, а трейлърите на филми и палавото езиче на Шакира са само част от тях.

Шакира, Супербоул 2020 и как движенията на изпълнителката с език влудиха интернет

Как езикът на Шакира влуди интернет

Палавото езиче на изпълнителката

По време на едно от най-гледаните спортни събития в света се пускат и много реклами, в които се влагат старание, умения и разбира се, пари.

Една от рекламите, които направиха най-силно впечатление, беше тази на компанията, занимаващи се с ипотеки - Rocket Mortgage. В нея виждаме как една от най-големите звезди в Холивуд (и в буквалния, и в преносния смисъл на думата) Джейсън Момоа се прибира у дома.

Именно там той се чувства най-комфортно и може да разкрие истинската си същност. А тя е, че всъщност няма мускули. Разхождайки се из къщата, Момоа сваля първо мускулите от ръцете, а после и плочките от корема си.

Финалът пък е просто покъртителен, защото сваля и косата си, и излиза, че е плешив. Но това не е всичко. В самия край на видеото виждаме как се опитва да вдигне лоста на лежанката и не успява, а съпругата му Лиза Бонет му асистира с една ръка.

Дейв Батиста, See, Джейсън Момоа и новото попълнение към сериала на Apple TV+

Дейв Батиста се изправя срещу Джейсън Момоа

Кечистът влиза в See

В специално видео зад кадър пък можем да видим и как се е случила магията на тази интересна реклама, за която всички говорят.