Истината е, че новината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет дойде като гръм от ясно небе.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет и новината за раздялата на двойката

Джейсън Момоа обяви, че се развежда

Аквамен вече е свободен мъж

Дали защото това беше една от най-харизматичните звездни двойки с толкова романтичната любовна история - всички харесваха Аквамен и дамата на неговото сърце.

Но раздялата е факт, а сега почитателите им се чудят защо те се разделиха след 16 години заедно. В общото си изявление бившата двойка не разкри подробности, но в интервю от декември Бонет май дава някакви леки намеци за причините.

В статия от списание Interview, публикувана преди месец, Бонет признава, че е призована да преследва "нови" неща и да се научи да бъде нова версия на самата себе си, пише Yahoo.

"В момента се уча как да бъда автентичната аз, да бъда нова и да последвам поканата от вселената да се оставя на течението на несигурността. Премахнахме всички излишни неща и сега е време да пуснем корените си по-дълбоко в нашите истински ценности."

Актрисата говори и за променящото се време, в което живеем днес и напрежението, което всички усещаме. Ако някой отрича това, значи живее в заблуда, смята тя, а колкото повече се съпротивляваме на промените, толкова повече ще страдаме.

Джейсън Момоа, интервюто му за Esquire и признанията му за съпругата му Лиза Бонет

В кого е влюбен Джейсън Момоа

Актьорът отново демонстрира чувството си за хумор

"Всичко се руши", уверена е Лиза Бонет, а нашата работа е да се променим отвътре и да се научим да живеем в този нов свят.