На 8 декември вечерта се състоя дългоочакваният коледен концерт, организиран от принцесата на Уелс за поредна година. Освен хиляда гости, на него присъстваха цялото семейство на Уилям и Кейт, както и други членове на кралското семейство.

Принцеса Шарлот и принц Луис - колко специална е връзката помежду им

Колко специална е връзката между принцеса Шарлот и принц Луис

Децата в семейство Уелс са образцови брат и сестра

Нямаше как впечатление да не направят и отсъстващите от концерта в Уестминстърското абатство. На първо място това бяха крал Чарлз и Камила, които останаха в Глостършир, заети със собствени дела.

На събитието присъстваха най-близките роднини на Кейт Мидълтън - майка й и баща й, както и сестра й Пипа Мидълтън. Брат й Джеймс Мидълтън обаче не беше забелязан сред събралото се празнично множество.

36-годишният Джеймс и съпругата му Ализе Тевент станаха родители през октомври, като именно раждането на сина им Иниго може да е причината да са избрали да не се натоварват с излишни социални ангажименти.

Двамата обаче с радост посетиха друг коледен концерт - организираният от Dogs Trust в църква в Челси преди ден. Благотворителната организация се грижи за бездомни кучета и търси собственици на такива от приюти.

Джеймс Мидълтън от дълги години подкрепя Dogs Trust, а каузата с домашните любимци по принцип му е скъпа. Той и съпругата му притежават шест кучета, като с две от тях - голдън ретрийвърите Мейбъл и Айла, ги придружаваха на концерта.