През последните години не един и двама известни мъже бяха обвинени в сексуален тормоз или изнасилване. Последно това се случи с рапъра Diddy, който обаче бързо успя да постигне споразумение с бившата му Каси. 

Diddy и обвиненията на бившата му Каси в сексуален тормоз и изнасилване

Бившата на Diddy, която го обвинява в изнасилване

Проблеми за рапъра

Сега под прицел е Джейми Фокс, който преживя тежки няколко месеца, след като прекара в болница няколко месеца.

Актьорът все още отказва да разкрие какво точно се е случило с него, но вече е по-добре и се връща към ангажиментите си. Но от Variety разбираме, че срещу Фокс е заведено дело за сексуално насилие.

Жена, чието име не се разкрива, твърди, че през 2015 г. Фокс я е насилил, докато са били на бар на покрива на сграда. В документите по делото се казва, че тя е била във въпросния бар в Ню Йорк с приятелка. По същото време там е бил и самият актьор.

Тя и приятелката ѝ са го забелязали и са отишли при него, за да се снимат. След това Джейми Фокс е започнал да прави комплименти за външния й вид - тя твърди, че я е сравнил с актрисата Габриел Юниън.

След това Фокс я е завел в по-затънтен ъгъл на бара и е започнал да я опипва по гърдите под дрехите ѝ. И това не е всичко, защото неназованата жена твърди, че без нейно позволение Джейми Фокс си е пъхнал ръката в бикините ѝ и е поставил пръстите си върху и във вагината и ануса ѝ.

Джейми Фокс и какво се случва с актьора три месеца след хоспитализирането му

Какво се случва с Джейми Фокс три месеца след хоспитализирането му

Мистерията не е напълно разгадана

От документите по делото става ясно, че случващо се е било видяно от охраната, но служителите умишлено не са се намесили. Фокс пък се е отдръпнал едва когато на мястото е приближила и втората жена, за да провери какво се случва.