Съпругата на Уил Смит Джейда Пинкет е винаги плътно до него на червения килим и двамата изглеждат все така влюбени, както преди 22 години, когато станаха законно семейство.

Но годините си летят и всичко се променя. Всичко, освен фигурата на Джейда. 47-годишната госпожа Смит е майка на две деца, но демонстрира форми, с които не могат да се похвалят и много 20-годишни.

С тях тя се похвали за пореден път по време на луксозната морска ваканция на семейство Смит край бреговете на Средиземно море. Уил, Джейда и трите им деца избраха да обиколят с яхта редица европейски дестинации и да събират тен необезпокоявани.

Госпожа Смит публикува в профила си в Instagram, на който се е излегнала на палубата на яхтата с красив бански за близо 500 долара. Но погледът ни веднага се спира другаде - върху стегнатия корем и мускулестите ръце на Джейда.

Специално за морската ваканция тя е променила и прическата си, залагайки на дълги, младежки плитки. Те идеално допълват факта, че е трудно да й дадем 47 години.

Джейда Пинкет Смит, порното и едно признание

Джейда Пинкет Смит за зависимостта си към порното

Искрено и лично от съпругата на Уил Смит

Освен като визия, Джейда е младеж и по душа. Тя обича да се забавлява и да взима най-доброто от живота. Не страда от комплекси и не признава задръжки. Неведнъж е споделяла, че за нея най-важната тайна за красота е да обичаш себе си, защото това винаги си личи, пише Fox News.